Новини

Mömax отвори врати във Варна!

Mömax отвори врати във Варна!На 23.11.2017 г. Варна посрещна с голям интерес 5-тия магазин на веригата в България.


Откриването беше отбелязано с големи намаления на хитови продукти и 18% отстъпка на всички мебели и аксесоари.
Докато разглеждаха и избираха от богатия асортимент мебели и аксесоари за дома, клиентите на Mömax се включиха и в игра-томбола, в която могат да спечелят ваучери за бъдещо пазаруване в магазина. А всички фенове на талисмана на Mömax – Миа Домашния дух, се снимаха с нея за спомен.

Освен с празнична атмосфера и атрактивни предложения Mömax изненада първите 100 клиента на новия магазин с ваучери за 20% отстъпка за бъдеща покупка.


Празничното намаление от 18% за всички мебели и аксесоари ще продължи до 26.11.2017 г. във всички магазини на мебелната верига в страната.


С откриването във Варна магазините на Mömax са вече 5 – два в София, по един в Стара Загора и Бургас и новооткритият във Варна.


Като част от австрийския мебелен гигант XXXLutz, Mömax предлага богат асортимент от мебели, цялостни интериорни решения, аксесоари, домашен текстил и декорация на изгодни цени, като пренася на българския пазар модерното и младежко излъчване на австрийския си аналог. В асортимента на Mömax участват пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, както и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли.


Магазини на Mömax има в 5 страни в Европа - Австрия, Германия, Унгария и Словения и България.