Затвори

Новини

Актуални мерки

Уважаеми клиенти и колеги,


Екипът на Mömax България осъзнавa сериозността на възникналата ситуация и дълбоко вярва, че дисциплината, отговорността и грижата един за друг са от изключителна важност за справяне с нея.


В момента времената в целия свят не са лесни. Пандемията от COVID-19 заплашва както социалното, така и икономическото развитите на нашето общество. Наясно сме, че ситуацията е динамична и много чувствителна, но и сме наясно с голямата отговорност, която носим към нашите клиенти. Нашите магазини продължават да са отворени с намалено работно време – всеки ден от 10:00 до 19:00ч.

Както досега, така и занапред здравето и безопасността на нашите клиенти и служители са приоритет, затова предприехме извънредни мерки:


  • Влизането в магазините ни се регулира, като се допускат максимум 20 клиента едновременно. Реорганизирали сме пространствата в магазина така, че да не се получават струпвания;


  • Осигурени са дезинфектанти на входа на магазина, както и на касите и всички консултантски позиции в магазина;


  • Магазините се почистват според предписанията на Министерството на Здравеопазването, като има засилено почистване на тоалетни, вход/изход, колички за пазаруване, парапети;

  • Всички наши служители носят маски и ръкавици;

  • Получаването на стоки от склада на магазина се извършва при стриктно спазване на всички изисквания за хигиена и дистанция.

  • Доставките на мебели се осъществяват по график, като служителите ни са снабдени с нужните предпазни средства;

  • Продължаваме да предлагаме продуктите си и онлайн. Гарантираме най-високи мерки за сигурност и дезинфекция в складовите помещения и сред служителите, обслужващи Вашите поръчки.


Екипът на Mömax България ще съобщава своевременно за промени.


Бъдете отговорни! Останете си вкъщи, пазете себе си и Вашите близки! Заедно ще преминем през това предизвикателство.