За нас

Уважаеми клиенти,
Добре дошли на интернет страницата на Mömax!

Mömax (Мьомакс) е новото име на модерното и изгодно обзавеждане за дома. В мебелни магазини Mömax ще откриете разнообразен асортимент мебели и аксесоари за дома с неподправен, модерен и младежки дух.

Всичко това е резултат от общите усилия на българската мебелна група Mobbo/Aiko и втората по големина в света мебелна група XXXLutz. След като през 2015 година групата Mobbo/Aiko става част от голямото австрийско семейство, Mobbo сменя името си и става Mömax.

Mömax е представен в 5 държави в Европа - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения. В България магазините Mömax са 5 – 2 в София и по един в Стара Загора, Бургас и Варна. Следвайки интериорните решения на Mömax, българският дом вече ще изглежда различно.

В асортимента на Mömax участват пpoдyĸти и мaтepиaли oт нaй-виcoĸo ĸaчecтвo cъc coбcтвeни мapĸи, както и нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли. Всичко това, заедно с компетентното обслужване от страна на нашите консултанти, клиентите на Mömax ще получат в уюта на всяка една от изложбените ни зали.

В мебелни магазини Mömax получавате повече мебели, повече идеи и повече възможности да направите дома си различен. Ако всичко това е важно за Вас – Mömax е вашият магазин!

Разгледайте нашите ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ в сайта или просто елате в магазините и се убедете сами!

Mömax – Живей различно!