Филтрирай по:

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Тенджери

ТЕНДЖЕРА С КАПАК ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА 59104060016
Арт. № 59104060016

ТЕНДЖЕРА С КАПАК ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА

39,90
стара цена 59,90
лв. с вкл. ДДС
спестявате 33%
-33%
 20CM; 2.3Л
 АЛУМИНИЙ/ПЛАСТМАСА/СТЪКЛО
 0.73 кг.
 ЧЕРЕН/ЧЕРВЕН

Подробности за артикула:
* изработен от алуминий
* с оригиналното незалепващо покритие Qualum Basic
* има дебели стени, които перфектно акумулират топлината
* индукционна основа
* много добра устойчивост на износване
* много елегантен и модерен

Готвенето на пара е истинско кулинарно чудо, открито още в дълбока древност. То е не само лесно и бързо, но и изключително здравословно.

На пара може да се приготви почти всеки продукт – месо, риба, морски дарове, зеленчуци, зърнени култури, дори яйца. За много продукти приготвянето на пара е най-добрият начин за запазване на хранителната им стойност. Сготвеното на пара месо, например, запазва всичките си витамини. Съдържанието на витамин C в приготвените на пара броколи е 80%, докато при сварените такива, то пада на 40 %. Примерите за запазването на хранителната стойност на продуктите при приготвянето им на пара са многобройни.

При готвенето на пара продуктите се обработват от влажна пара, за разлика от сухата пара във фурната. Влажната пара запазва естествения цвят на продуктите и витамините в тях.

Продуктите, които НЕ са подходящи за готвене на пара са: макаронени изделия; бобови култури и някои видове гъби.

Времето за приготвяне на ястие на пара е три пъти по-малко, отколкото при традиционния метод на варене. Ценете времето и здравето си и започнете да готвите на пара по-често!

Подобни изделия + Още