Затвори

Филтрирай по:

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Спални комплекти

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ 11111111802603
Арт. № 11111111802603

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ

1199,-
лв. с вкл. ДДС
 197.00 кг.

Обзавеждане за спалня с освежаващ дизайн и много възможности. Спалният комплект се състои от легло с нощни шкафчета и гардероб. Към него допълнително можете да си поръчате паспарту, скрин или легло с пейка при краката.

* Гардеробът с 2 плъзгащи врати е с размери 220/210/61 см и предлага изобилие от пространство за съхранение. Включени в цената 2 лоста за дрехи и 2 рафта. Възможност за допълнителна поръчка на паспарту към модела.

* Голямото легло Ви предлага достатъчно място за почивка и отдих, направено е за матрак с размер 180/200 см. Тапицираната табла допълва леглото в областта на главата и служи като удобна облегалка за четене и гледане на телевизия. Леглото се предлага и във вариант с пейка при краката.
Важно: Подходящо за матрак с височина над 22 см.

* Двете нощни шкафчета и двата рафта над тях ви позволяват да държите в непосредствена близост до леглото си всичко, което бихте искали.

Спално обзавеждане Чили се характеризира със своята модерна елегантност. Изчистеният дизайн в съчетание с топлите дървесни декори придават на вашата спалня хармонична атмосфера.
Вижте наличностите на отделните продукти

Изделия в примерната конфигурация

Възможни допълнителни изделия за поръчка