Филтрирай по:

Търсене

Категория

Марка

Материал

Цена
лв. с ДДС

Спални комплекти

Арт. № 11111111803418

СПАЛЕН КОМПЛЕКТ

1228,-
стара цена 1588,-
лв. с вкл. ДДС
спестявате 22%
-22%
 246.00 кг.

Искате да проектирате спалнята си в естествени и натурални цветове? В такъв случай Шантон серията е точно за Вас! Тъмните тонове и боровата дървесина създават уютна атмосфера. Благодарение на просторния гардероб с плъзгащи се врати, модерен скрин и практична пейка за легло, спалният комплект предлага и много място за съхранение.
В цената влизат:
Легло за матрак 180/200 см , което е с тапицирана табла и възможност за добавяне на LED осветление. Към леглото има прикрепени две нощни шкафчета с по едно чекмедже всяко.
Гардероб с размери 220.1/61.2/209.7h, с две плъзгащи се врати. Към него можете да си закупите различни допълнителни аксесоари, а именно: паспарту с включено LED осветление, скрин за вграждане с три чекмеджета, сет от три рафта.
Възможни допълнителни изделия за поръчка са:
Тапицирана пейка за легло, с ракла, която Ви дава допълнително пространство за съхранение.
Гардероб с размери 269.9/61.2/209.7h, с две плъзгащи се врати. И към него можете да си закупите различни допълнителни аксесоари, а именно: паспарту с включено LED осветление, скрин за вграждане с три чекмеджета, сет от три рафта.
Скрин с една врата и четири чекмеджета. В периферията на самия скрин има няколко отделения, в които можете да слагате лични вещи или декорация

Вижте наличностите на отделните продукти

Изделия в примерната конфигурация

Възможни допълнителни изделия за поръчка